Villkor

Allmänt

Priser och produkter:

Alla priser anges i svenska kronor, inklusive moms. Eventuella fraktkostnader tillkommer beroende på valt fraktalternativ i kassan i samband med beställningen. Vi erbjuder ingen prisgaranti och det är priset i kassan som gäller. Priset godkänns i samband med slutförandet av beställningen.

Produktbilderna och information på hemsidan kan inte garantera varans exakta utseende och vidare reserverar vi även för prisjusteringar, tekniska fel, slutförsäljning, lagerdifferenser och tryckfel på vår webbplats eller i våra annonser.

För att genomföra ett köp på laserglamclinic.se krävs det att du är över 18 år. Är du under 18 år krävs enligt Föräldrabalken målsmans medgivande. Genom beställning på laserglamclinic.se godkänner du de vid tiden publicerade villkor som anges nedan och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta.

Annat EU land

Boende i ett annat EU-land än Sverige kan lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr. Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan. Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.

Till butiken Kontakta oss